Pål Körlinge Tennis

Stockholms län

Information

Pål Körlinge Tennis hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Pål Körlinge Tennis finns. I Sollentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Pål Körlinge Tennis tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pål Körlinge Tennis har haft sedan 2008-02-07. Pål Körlinge Tennis har funnits sedan och 2008-02-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pål Körlinge Tennis så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3128242.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Pål Körlinge Tennis har idag 600917-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pål Körlinge Tennis

Idrottsinstruktör och försäljning av personlig utrustning, redskap, kläder och skor.

I Pål Körlinge Tennis så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Körlinge, Pål som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .