Sollentuna Smide

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Enskild firma som heter Sollentuna Smide. Det finns flera verksamheter som liknar Sollentuna Smide i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sollentuna Smide är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-03-10 så har Sollentuna Smide varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sollentuna Smide och det finns fler verksamheter som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Sollentuna Smide så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sollentuna Smide så kan ni göra det på 070-5400997.

Svets-, smides och konstsmidesarbeten, inredningsarbeten såsom arbeten med trävaror, lister, spånskivor, barbänkar, stolsitsar, all möjlig inredning främst till restauranger, butiker, kontors- lokaler även arbeten med tyger och blommor och, presentaffär, sidenblommor, torkade blommor samt inredningsdetaljer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Zografakis, Mikes som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Zografakis, Marie Susanne som är född 1965 och har titeln Prokurist, .

.

Sollentuna Smide har 600926-XXXX som sitt organisationsnummer.