Kia Melin Medicin

Stockholms län

Information

610625-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kia Melin Medicin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kia Melin Medicin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Kia Melin Medicin finns i.

Kia Melin Medicin har varit registrerat sedan 2005-07-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kia Melin Medicin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Kia Melin Medicin är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Kia Melin Medicin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kia Melin Medicin så kan ni göra det på telefon genom 070-4843162 eller genom brev på följande adress:

Medicinska bedömningar, konsultläkarverksamhet, behandlings- arbete, undervisning, föreläsningar, information inom allmän- psykiatri och beroendemedicin.

Det finns olika personer som har en koppling med Kia Melin Medicin och det är Melin, Kia Maria Kristina som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,