Kristina Danielsson Konsult

Stockholms län

Information

610903-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kristina Danielsson Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kristina Danielsson Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Kristina Danielsson Konsult finns i.

Kristina Danielsson Konsult har varit registrerat sedan 1993-12-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kristina Danielsson Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Kristina Danielsson Konsult är och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Kristina Danielsson Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kristina Danielsson Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7540200 eller genom brev på följande adress:

Utbildnings och konsultverksamhet inom data-, administration och språk

Det finns olika personer som har en koppling med Kristina Danielsson Konsult och det är Danielsson, Anna Kristina som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,