Ulf Öberg Företagsutveckling

Stockholms län

Information

Ulf Öberg Företagsutveckling är ett företag som finns i Sollentuna. I Ulf Öberg Företagsutveckling finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öberg, Ulf-Gösta som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ulf Öberg Företagsutveckling så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ulf Öberg Företagsutveckling på telefon 08-350348.

Konsultverksamhet bestående av analys, rådgivning och projektledning implementation inom områdena: Affärsutveckling Verksamhetsutveckling IT- och processutveckling Målgruppen utgörs av privata företag och offentlig sektor.

Idag är Ulf Öberg Företagsutveckling av bolagstypen Enskild firma.

Ulf Öberg Företagsutveckling är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ulf Öberg Företagsutveckling innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-09-05 och Ulf Öberg Företagsutveckling är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-09-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulf Öberg Företagsutveckling så är det följande:

Ulf Öberg Företagsutveckling har 620601-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.