Häggboms Multimedia

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och Häggboms Multimedia är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Häggboms Multimedia är ett av dem. Statusen för Häggboms Multimedia är att Bolaget är aktivt.

Häggboms Multimedia är ett Enskild firma och skapades 2003-10-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Häggboms Multimedia ska trivas.

I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Foto-. film- och musikbearbetning samt handel inom detta. Multimedia, reklam och kommunikation inom ovanstående. Utbildning och information samt underhållning för att stimulera och utveckla människor. Sport och idrottsaktiviteter. Utskänkning av mat och dryck samt anordnande av resor. Personliga och sociala tjänster för att tillmötesgå andras individuella behov.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Häggboms Multimedia inte är momsregistrerat.

Idag är Häggboms Multimedia och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Häggboms Multimedia så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-307330.

.

De som är på något sätt har med Häggboms Multimedia är Häggbom, Jan Christian som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Häggboms Multimedia har 620908-XXXX som sitt organisationsnummer.