M Sjöström's Redovisnings Service

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och M Sjöström's Redovisnings Service är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och M Sjöström's Redovisnings Service är ett av dem. Statusen för M Sjöström's Redovisnings Service är att Bolaget är aktivt.

M Sjöström's Redovisnings Service är ett Enskild firma och skapades 2000-10-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som M Sjöström's Redovisnings Service ska trivas.

M Sjöström's Redovisnings Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-29. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bokföring, redovisning, löner samt ekonomi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M Sjöström's Redovisnings Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-29.

Idag är M Sjöström's Redovisnings Service och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med M Sjöström's Redovisnings Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-929696.

.

De som är på något sätt har med M Sjöström's Redovisnings Service är Sjöström, Maria Birgitta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

M Sjöström's Redovisnings Service har 631008-XXXX som sitt organisationsnummer.