Sara Neander Översättning & Språkgranskning

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Enskild firma som heter Sara Neander Översättning & Språkgranskning. Det finns flera bolag som liknar Sara Neander Översättning & Språkgranskning i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sara Neander Översättning & Språkgranskning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-10-06 så har Sara Neander Översättning & Språkgranskning varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sara Neander Översättning & Språkgranskning och det finns fler bolag som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Sara Neander Översättning & Språkgranskning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sara Neander Översättning & Språkgranskning så kan ni göra det på 08-7548289.

Översättning och språkgranskning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Neander, Sara Johanna som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sara Neander Översättning & Språkgranskning har 640604-XXXX som sitt organisationsnummer.