Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna

Stockholms län

Information

Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna är ett av många bolag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-08-28.

Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2008-09-03. Men sedan 2008-08-28 så har Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55803553.

Sollentuna arbetar för att bolag som Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Rörservice, rörjour, el och byggverksamhet.

Firmatecknare för Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna och det är följande personer, Hammar, Jan Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Jageklint, Stig Åke Lennart som är född 1935 och har titeln Revisor, S Jageklints Industri & Kontorstjänst som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jh Allmänna Rörjouren I Sollentuna är 640910-XXXX.