Hälsofirman Lena Åhag

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och Hälsofirman Lena Åhag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Hälsofirman Lena Åhag är ett av dem. Statusen för Hälsofirman Lena Åhag är att Bolaget är aktivt.

Hälsofirman Lena Åhag är ett Enskild firma och skapades 2007-02-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Hälsofirman Lena Åhag ska trivas.

Hälsofirman Lena Åhag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Stress- och friskvård samt massage i egna lokaler eller på företag, konsultverksamhet inom friskvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hälsofirman Lena Åhag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Hälsofirman Lena Åhag och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Hälsofirman Lena Åhag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9951740.

.

De som är på något sätt har med Hälsofirman Lena Åhag är Åhag, Lena Margita som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hälsofirman Lena Åhag har 641030-XXXX som sitt organisationsnummer.