Ekstedts MC produkter

Stockholms län

Information

641129-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ekstedts MC produkter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekstedts MC produkter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Ekstedts MC produkter finns i.

Ekstedts MC produkter har varit registrerat sedan 2005-10-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekstedts MC produkter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-17.

Ekstedts MC produkter är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Ekstedts MC produkter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekstedts MC produkter så kan ni göra det på telefon genom 08-59099310 eller genom brev på följande adress:

tillverkning och försäljning av tillbehör till MC.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekstedts MC produkter och det är Ekstedt, Ragnar Tomas som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Ekstedt, Carola Elisabeth som är född 1964 och har titeln Prokurist,