Heléne Savio Konsulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och Heléne Savio Konsulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Heléne Savio Konsulting är ett av dem. Statusen för Heléne Savio Konsulting är att Bolaget är aktivt.

Heléne Savio Konsulting är ett Enskild firma och skapades 2002-12-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Heléne Savio Konsulting ska trivas.

Heléne Savio Konsulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mentorskap och coaching till enskilda individer samt utveckling av grupper i olika företag och organisationer. Försäljning av hud- och hälsokostpreparat.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Heléne Savio Konsulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är Heléne Savio Konsulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Heléne Savio Konsulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-354886.

.

De som är på något sätt har med Heléne Savio Konsulting är Lindstedt Savio, Heléne som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Heléne Savio Konsulting har 650220-XXXX som sitt organisationsnummer.