Aktivitetsmakaren i Stockholm

Stockholms län

Information

650223-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Aktivitetsmakaren i Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktivitetsmakaren i Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Aktivitetsmakaren i Stockholm finns i.

Aktivitetsmakaren i Stockholm har varit registrerat sedan 1994-11-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktivitetsmakaren i Stockholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Aktivitetsmakaren i Stockholm är och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Aktivitetsmakaren i Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aktivitetsmakaren i Stockholm så kan ni göra det på telefon genom 08-7542520 eller genom brev på följande adress:

Aktivitetsarrangemang vid t ex konferenser och kick off samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktivitetsmakaren i Stockholm och det är Nilsson, Per Magnus som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,