Bergson Consulting

Stockholms län

Information

650512-XXXX är organisationsnummer för företaget Bergson Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergson Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Bergson Consulting finns i.

Bergson Consulting har varit registrerat sedan 2005-05-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergson Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-09.

Bergson Consulting är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Bergson Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bergson Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0281-13001 eller genom brev på följande adress:

Juridisk uppdragsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergson Consulting och det är Bergson, Karl Peter som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,