Mikael Lundberg IT-konsult

Stockholms län

Information

IT-konsult med roller inom mentorskap, utbildning och systemutveckling. Fokus på objektorienterad analys, design och implementation. Mestadels men inte uteslutandeclient server-applikationer, N-tier-applikationer och internet applikationer. Fokus på programmeringsspråken C++ och Java men kommer att följa forskning inom området objektorienterad utveckling för att anamma ny teknik.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mikael Lundberg IT-konsult vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Sollentuna så är Mikael Lundberg IT-konsult en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2002-11-11 så skapades Mikael Lundberg IT-konsult och verksamheten är har F-skattsedel Mikael Lundberg IT-konsult har haft det sedan 2002-10-25.

Mikael Lundberg IT-konsult är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-10-25

650630-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Mikael Lundberg IT-konsult och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mikael Lundberg IT-konsult så går det att nå dem via telefon på 073-9812255 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mikael Lundberg IT-konsult är Lundberg, John Mikael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .