PALTE INFO CONSULT

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och PALTE INFO CONSULT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och PALTE INFO CONSULT är ett av dem. Statusen för PALTE INFO CONSULT är att Bolaget är aktivt.

PALTE INFO CONSULT är ett Enskild firma och skapades 1990-11-02. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som PALTE INFO CONSULT ska trivas.

PALTE INFO CONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom databranschen

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PALTE INFO CONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är PALTE INFO CONSULT och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med PALTE INFO CONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59473484.

.

De som är på något sätt har med PALTE INFO CONSULT är Palmkvist, Ulf Karl Johan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PALTE INFO CONSULT har 650813-XXXX som sitt organisationsnummer.