In Manu Transport

Stockholms län

Information

660310-XXXX är organisationsnummer för företaget In Manu Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som In Manu Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som In Manu Transport finns i.

In Manu Transport har varit registrerat sedan 1994-11-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för In Manu Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-29.

In Manu Transport är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för In Manu Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med In Manu Transport så kan ni göra det på telefon genom 08-353704 eller genom brev på följande adress:

Taxiföretag

Det finns olika personer som har en koppling med In Manu Transport och det är Iliopoulos, Athanassios som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,