Terrashape

Stockholms län

Information

660717-XXXX är organisationsnummer för bolaget Terrashape. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Terrashape är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Terrashape finns i.

Terrashape har varit registrerat sedan 2003-06-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Terrashape så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Terrashape är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Terrashape är följande:

Vill ni komma i kontakt med Terrashape så kan ni göra det på telefon genom 070-9972243 eller genom brev på följande adress:

Förekommande gräv- och schaktarbeten med grävmaskin samt installation, konfiguration, felsökning avseende hård och mjukvara på datorer, datorperiferiutrustning samt nätverks- utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Terrashape och det är Grahn, Hans Crister som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,