Turnkey

Stockholms län

Information

Turnkey är ett av många bolag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Turnkey finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Turnkey som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1984-05-21. Men sedan 1996-01-01 så har Turnkey varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Turnkey så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-566459.

Sollentuna arbetar för att bolag som Turnkey ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Turnkey. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom databranschen såsom utveckling och underhåll av webbplatser och internetrelaterade applikationer, utveckling av mjuk- och hårdvaruprodukter, kurser i datoranvändning. Konsultverksamhet inom ljudteknik, radiokommunikation och rundradiosändningar.

Firmatecknare för Turnkey är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Turnkey och det är följande personer, Holmberg, Carl Morgan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Turnkey är 660724-XXXX.