Taralds Dyk & Fritid

Stockholms län

Information

Taralds Dyk & Fritid hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Taralds Dyk & Fritid finns. I Sollentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Taralds Dyk & Fritid tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Taralds Dyk & Fritid har haft sedan 2000-06-01. Taralds Dyk & Fritid har funnits sedan och 2000-06-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Taralds Dyk & Fritid så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7711110.

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Taralds Dyk & Fritid har idag 660818-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Taralds Dyk & Fritid

Konferens, kurs, utbildning och reparations service inom havs-, undervattens- och marinteknik området. Sjötransporter och andra fritids vattensports aktiviteter.

I Taralds Dyk & Fritid så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Taraldsson, Lars Peter som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .