Bjarnes magasin

Stockholms län

Information

670514-XXXX är organisationsnummer för företaget Bjarnes magasin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjarnes magasin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Bjarnes magasin finns i.

Bjarnes magasin har varit registrerat sedan 2009-02-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-02-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjarnes magasin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-02-05.

Bjarnes magasin är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Bjarnes magasin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bjarnes magasin så kan ni göra det på telefon genom 08-7548247 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom marknadsföring och försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjarnes magasin och det är Hekkelstrand, Bjarne som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,