Jeppsia Hantverkstjänst

Stockholms län

Information

671026-XXXX är organisationsnummer för företaget Jeppsia Hantverkstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jeppsia Hantverkstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Jeppsia Hantverkstjänst finns i.

Jeppsia Hantverkstjänst har varit registrerat sedan 1991-12-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jeppsia Hantverkstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Jeppsia Hantverkstjänst är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Jeppsia Hantverkstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jeppsia Hantverkstjänst så kan ni göra det på telefon genom 08-962959 eller genom brev på följande adress:

Installationer av TV antenner, paraboler och dragningar till kablar till dessa, installationer av data enheter såsom trådlösa och data nät, bredbandsnät samt installation och service av dricks vattenkylare till krogar och företag. Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jeppsia Hantverkstjänst och det är Jeppsson, Tom som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,