Design by Neumann

Stockholms län

Information

Design by Neumann hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Design by Neumann finns. I Sollentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Design by Neumann tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Design by Neumann har haft sedan 1995-01-01. Design by Neumann har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Design by Neumann så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7548820.

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Design by Neumann har idag 681025-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Design by Neumann

Grafisk formgivning och illustration, samt all typ av tvådimen- sionell formgivning. Skrivkontorsmaterial, designade pappersprodukter med olika färg & form, papper, kartong samt produkter därav..

I Design by Neumann så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Neumann, Anna Rebecka Elisabet som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .