Armando Gomes Byggnads Produktion

Stockholms län

Information

690520-XXXX är organisationsnummer för företaget Armando Gomes Byggnads Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Armando Gomes Byggnads Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Armando Gomes Byggnads Produktion finns i.

Armando Gomes Byggnads Produktion har varit registrerat sedan 2004-09-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Armando Gomes Byggnads Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Armando Gomes Byggnads Produktion är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Armando Gomes Byggnads Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Armando Gomes Byggnads Produktion så kan ni göra det på telefon genom 08-352619 eller genom brev på följande adress:

Bygg, renovering, måleri, snickeri, murning, plattsättning, städning, transport samt import av byggmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Armando Gomes Byggnads Produktion och det är Monteiro Gomes, Armando José som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,