KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING är ett av dem. Statusen för KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING är att Bolaget är aktivt.

KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING är ett Enskild firma och skapades 1988-11-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING ska trivas.

KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Entrepenad inom gräv- och planeringsbranschen

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6267270.

.

De som är på något sätt har med KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING är ENGBLOM, BÖRJE KRISTER som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KRISTER ENGBLOM GRÄV & PLANERING har 691110-XXXX som sitt organisationsnummer.