Streaking Caddy

Stockholms län

Information

700305-XXXX är organisationsnummer för företaget Streaking Caddy. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Streaking Caddy är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Streaking Caddy finns i.

Streaking Caddy har varit registrerat sedan 2003-03-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Streaking Caddy så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-10.

Streaking Caddy är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Streaking Caddy är följande:

Vill ni komma i kontakt med Streaking Caddy så kan ni göra det på telefon genom 070-7872318 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamheten inom försäljning och marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Streaking Caddy och det är Österberg, Bengt Martin som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,