Ful Men Kul

Stockholms län

Information

710930-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ful Men Kul. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ful Men Kul är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Ful Men Kul finns i.

Ful Men Kul har varit registrerat sedan 2000-08-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ful Men Kul så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Ful Men Kul är och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Ful Men Kul är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ful Men Kul så kan ni göra det på telefon genom 070-6681443 eller genom brev på följande adress:

Komiker, föredragsverksamhet samt artistförmedling.

Det finns olika personer som har en koppling med Ful Men Kul och det är Larsson, Johan Mikael som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,