Bostadsrättsföreningen Trollholmen

Stockholms län

Information

716418-7630 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Trollholmen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Trollholmen är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Sollentuna som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Trollholmen finns i.

Bostadsrättsföreningen Trollholmen har varit registrerat sedan 1984-07-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Trollholmen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Trollholmen är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Trollholmen är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hedberg, Åke Sven -Sjöström, Alf Artur -Strandh, Rolf Lennart -Örtengren, Henrik

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Trollholmen så kan ni göra det på telefon genom 08-6260800 eller genom brev på följande adress:

Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna mot ersättning och utan tidsbegränsning samt att förvalta föreningens fasta och lösa egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Trollholmen och det är Hedberg, Åke Sven som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Annelie Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Alf Artur som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandh, Rolf Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtengren, Henrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, John Tobias som är född 1977 och har titeln SuppleantPalm, Solveig Ingeborg som är född 1943 och har titeln Suppleant,