Berntling konsult

Stockholms län

Information

720330-XXXX är organisationsnummer för bolaget Berntling konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berntling konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Berntling konsult finns i.

Berntling konsult har varit registrerat sedan 2002-02-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Berntling konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Berntling konsult är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Berntling konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Berntling konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7542443 eller genom brev på följande adress:

IT-konsult med specialisering inom klient-server lösningar. Webbsides-konstruktion och rådgivning. Massage och friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Berntling konsult och det är Berntling, Lars-Göran Olof som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,