AK Trade Consulting

Stockholms län

Information

AK Trade Consulting är ett företag som finns i Sollentuna. I AK Trade Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Källén, Andreas Lars som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med AK Trade Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AK Trade Consulting på telefon 070-4370912.

Export- och grossistförsäljning av konsumentprodukter, främst matvaror, men även köksutrustning för hemmabruk och heminredning såsom textiler och möbler. Ovan nämnda produktområden avser främst försäljning mot Japan. Exportkonsultation för företag med verksamhet mot Japan. översättningar och tolkuppdrag mellan svenska - japanska - engelska.

Idag är AK Trade Consulting av bolagstypen Enskild firma.

AK Trade Consulting är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AK Trade Consulting innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-04 och AK Trade Consulting är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AK Trade Consulting så är det följande:

AK Trade Consulting har 720417-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.