Anna Löfgren Kalaskokerska

Stockholms län

Information

720517-XXXX är organisationsnummer för bolaget Anna Löfgren Kalaskokerska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anna Löfgren Kalaskokerska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Anna Löfgren Kalaskokerska finns i.

Anna Löfgren Kalaskokerska har varit registrerat sedan 2002-01-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anna Löfgren Kalaskokerska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

Anna Löfgren Kalaskokerska är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Anna Löfgren Kalaskokerska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anna Löfgren Kalaskokerska så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer att bedriva verksamhet inom restaurangbranschen med avseende på matlagning, bakning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anna Löfgren Kalaskokerska och det är Löfgren Adén, Anna som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,