Deep'a Nutrition

Stockholms län

Information

Deep'a Nutrition hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Deep'a Nutrition finns. I Sollentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Deep'a Nutrition tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Deep'a Nutrition har haft sedan 2008-07-25. Deep'a Nutrition har funnits sedan och 2008-07-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Deep'a Nutrition så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7542611.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Deep'a Nutrition har idag 721107-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Deep'a Nutrition

Försäljning av näringsprodukter.

I Deep'a Nutrition så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Runestedt, Petra Charlotte Deepa som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .