Mattias IT Assistans

Stockholms län

Information

Mattias IT Assistans hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Mattias IT Assistans finns. I Sollentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Mattias IT Assistans tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Mattias IT Assistans har haft sedan 2006-03-16. Mattias IT Assistans har funnits sedan och 2006-03-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mattias IT Assistans så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3791957.

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Mattias IT Assistans har idag 750419-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mattias IT Assistans

Rådgivning och installation av tekniska lösningar och programvaror för att underlätta småföretagares arbete. dessutom bistå dem vid vanliga datorproblem och handhavandefrågor.

I Mattias IT Assistans så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kennethsson, Jonas Roger Mattias som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .