Edsvikens ingenjörsbyrå

Stockholms län

Information

751230-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Edsvikens ingenjörsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edsvikens ingenjörsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Edsvikens ingenjörsbyrå finns i.

Edsvikens ingenjörsbyrå har varit registrerat sedan 2007-10-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edsvikens ingenjörsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

Edsvikens ingenjörsbyrå är och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Edsvikens ingenjörsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Edsvikens ingenjörsbyrå så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Innovationsverksamhet. förädling och försäljning av begagnade samt nya fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med Edsvikens ingenjörsbyrå och det är Roel, Pedro Eduardo som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,