Minas Beauty Care

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och Minas Beauty Care är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Minas Beauty Care är ett av dem. Statusen för Minas Beauty Care är att Bolaget är aktivt.

Minas Beauty Care är ett Enskild firma och skapades 2007-02-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Minas Beauty Care ska trivas.

Minas Beauty Care är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skönhet, IPL - behandlingar (laser), reducering av hårväxt, pigmentfläckar och brustna blodkärl.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Minas Beauty Care är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Minas Beauty Care och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Minas Beauty Care så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7509993.

.

De som är på något sätt har med Minas Beauty Care är Ahanian Moghadam, Mina som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Minas Beauty Care har 760620-XXXX som sitt organisationsnummer.