Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

769604-0059 är organisationsnummer för företaget Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Sollentuna som är den kommunen som Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening finns i.

Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1999-03-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 08-354452 eller genom brev på följande adress:
Pilv. 80, 191 42, Sollentuna

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utge en nätpublikation med kulturell och informativ prägel. Medlemmarna bidrar aktivt med eget arbete t.ex. genom - författande av olika artiklar och inlägg - redigering av nätpublikationen, layout och innehåll - sköta diverse kontakter, inköp och bokföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Kooperativet Din Röst Ekonomisk förening och det är Flykt, Johan Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Lars-Eric som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Leimer, Jon Axel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anders Lennart som är född 1970 och har titeln Suppleant,