Smart nutrition Sverige

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och Smart nutrition Sverige är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Smart nutrition Sverige är ett av dem. Statusen för Smart nutrition Sverige är att Bolaget är aktivt.

Smart nutrition Sverige är ett Enskild firma och skapades 2005-06-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Smart nutrition Sverige ska trivas.

Smart nutrition Sverige är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsult- och utbildningsverksamhet inom nutrition och hälsa.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Smart nutrition Sverige är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03.

Idag är Smart nutrition Sverige och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Smart nutrition Sverige så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7368014.

.

De som är på något sätt har med Smart nutrition Sverige är Takacs, Anna Josefina som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Smart nutrition Sverige har 790515-XXXX som sitt organisationsnummer.