Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat

Stockholms län

Information

Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat är en verksamhet som finns i Sollentuna. I Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Mats Arne som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat på telefon 073-9693387.

Naprapati och utbildning.

Idag är Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat av bolagstypen Enskild firma.

Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-06 och Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat så är det följande:

Aktiv Hälsa, Mats Larsson Naprapat har 800101-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.