Active Massage & Friskvård Hanna Bergman

Stockholms län

Information

Active Massage & Friskvård Hanna Bergman hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Active Massage & Friskvård Hanna Bergman finns. I Sollentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Active Massage & Friskvård Hanna Bergman tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Active Massage & Friskvård Hanna Bergman har haft sedan 2003-09-25. Active Massage & Friskvård Hanna Bergman har funnits sedan och 2003-09-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Active Massage & Friskvård Hanna Bergman så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-358450.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Active Massage & Friskvård Hanna Bergman har idag 800512-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Active Massage & Friskvård Hanna Bergman

Massage, kropps- och friskvård.

I Active Massage & Friskvård Hanna Bergman så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergman, Hanna Elisabeth som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .