Anders Wikström Media

Stockholms län

Information

Anders Wikström Media hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Anders Wikström Media finns. I Sollentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Anders Wikström Media tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Anders Wikström Media har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Anders Wikström Media så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Anders Wikström Media har idag 811214-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Anders Wikström Media

Konsultverksamhet inom IT såsom kodning för internet, datainstallationer och webutveckling. Konsult inom TV och nöjesbranschen. Installation, försäljning, reparationer och uthyrning av alla i verksamheten förekommande material. Handel med värdepapper samt övrig med rörelsen förenlig verksamhet.

I Anders Wikström Media så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikström, Anders Lennart som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .