CDB Bygg, Riv & Sanering

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och CDB Bygg, Riv & Sanering är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och CDB Bygg, Riv & Sanering är ett av dem. Statusen för CDB Bygg, Riv & Sanering är att Bolaget är aktivt.

CDB Bygg, Riv & Sanering är ett Enskild firma och skapades 2006-06-19. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som CDB Bygg, Riv & Sanering ska trivas.

CDB Bygg, Riv & Sanering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-22. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Rivning och sanering av bland annat badrum i samband med stambyte, samt viss del återställning av detta.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CDB Bygg, Riv & Sanering är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-22.

Idag är CDB Bygg, Riv & Sanering och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med CDB Bygg, Riv & Sanering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4172854.

.

De som är på något sätt har med CDB Bygg, Riv & Sanering är Beauchamp, Christian Didier som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

CDB Bygg, Riv & Sanering har 820109-XXXX som sitt organisationsnummer.