Ferhango Production

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och Ferhango Production är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ferhango Production är ett av dem. Statusen för Ferhango Production är att Bolaget är aktivt.

Ferhango Production är ett Enskild firma och skapades 2007-08-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ferhango Production ska trivas.

Ferhango Production är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska syssla med filmproduktion, tv-produktion, reklamproduktion, radioproduktion, videoproduktion, förproduktion, efterbearbetning, redigering, videoklippning, filmklippning, media och kommunikation, grafikproduktion, 3D, 3D animering, filmning, fotografering, ljussättning, audioteknik, manusidé, manusbearbetning, manusverksamhet, regi, kulturell verksamhet, kulturevenemang, teaterverksamhet, musikvideoverksamhet, filminspelning, tv- inspelning, reklaminspelning, radioinspelning, videoinspelning samt personalrekrytering inom branschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ferhango Production är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Ferhango Production och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Ferhango Production så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4243555.

.

De som är på något sätt har med Ferhango Production är Illezca Barria, Fernando Andres som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ferhango Production har 820903-XXXX som sitt organisationsnummer.