Ole's Värmeservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och Ole's Värmeservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ole's Värmeservice är ett av dem. Statusen för Ole's Värmeservice är att Bolaget är aktivt.

Ole's Värmeservice är ett Enskild firma och skapades 2007-04-05. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Ole's Värmeservice ska trivas.

Ole's Värmeservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Montering och murning av eldstäder samt skorstenar. Insatser för öppna spisar samt rörskorstenar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ole's Värmeservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15.

Idag är Ole's Värmeservice och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Ole's Värmeservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8558436.

.

De som är på något sätt har med Ole's Värmeservice är Rogne Knudsen, Ole Rasmus som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ole's Värmeservice har 830917-XXXX som sitt organisationsnummer.