EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

914800-1945 är organisationsnummer för bolaget EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sollentuna som är den kommunen som EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG finns i.

EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG har varit registrerat sedan 1992-03-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1969-01-01.

EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-59421230 eller genom brev på följande adress:
Bisslinge, 192 77, Sollentuna

Avfallshantering och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med EDSTIPPEN KOMMANDITBOLAG och det är Neppit Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Eds Återvinning Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Gräntz, Knut Roger Henrik som är född 1953 och har titeln Prokurist,