A. Kolmodin Trading Kommanditbolag

Stockholms län

Information

A. Kolmodin Trading Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där A. Kolmodin Trading Kommanditbolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. A. Kolmodin Trading Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket A. Kolmodin Trading Kommanditbolag har haft sedan 1998-01-01. A. Kolmodin Trading Kommanditbolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till A. Kolmodin Trading Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59470550.

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

A. Kolmodin Trading Kommanditbolag har idag 916402-0043 som sitt organisationummer.

; ANDERS KOLMODIN ENSAM är den som för stunden ansvarar för A. Kolmodin Trading Kommanditbolag

Import av och handel med båtar, båttillbehör och uthyrning av båtar samt konsultativ verksamhet av- seende försäljning inom kapitalvarubranschen samt fastighetsmäkleri

I A. Kolmodin Trading Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kolmodin, Anders Ingemar som är född 1943 och har titeln Komplementär, Kolmodin, Anna Birgitta som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .