The Industry TI Handelsbolag

Stockholms län

Information

916501-5265 är organisationsnummer för bolaget The Industry TI Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som The Industry TI Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollentuna som är den kommunen som The Industry TI Handelsbolag finns i.

The Industry TI Handelsbolag har varit registrerat sedan 1979-05-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för The Industry TI Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

The Industry TI Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för The Industry TI Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med The Industry TI Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6269000 eller genom brev på följande adress:
REVIRVÄGEN 29, 192 73, Sollentuna

Utveckling programmering av hemsidor och mjukvara. Provisionshandel med annat specialsortiment. Handel på internet med sport och fritidsutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med The Industry TI Handelsbolag och det är Brantingson, Hans Gunnar Axel Oskar som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Brantingson, Hans Joakim Axel Oskar som är född 1989 och har titeln Bolagsman,