SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916599-5409 är organisationsnummer för bolaget SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollentuna som är den kommunen som SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG finns i.

SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1983-11-21 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN ENDAST I FÖRENING

Vill ni komma i kontakt med SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-7543031 eller genom brev på följande adress:
Stationsv. 8, 192 66, Sollentuna

Utbildningsverksamhet, datainsamling, data- bearbetning, dataanalys och programutveckling

Det finns olika personer som har en koppling med SOCIOLOGDATA NIMA HANDELSBOLAG och det är Björkman, Marianne Barbro Margareta som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Björkman, Nils Magnus som är född 1940 och har titeln Bolagsman,