ATH CONSULTING HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916613-0006 är organisationsnummer för företaget ATH CONSULTING HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ATH CONSULTING HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollentuna som är den kommunen som ATH CONSULTING HANDELSBOLAG finns i.

ATH CONSULTING HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1986-11-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ATH CONSULTING HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

ATH CONSULTING HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för ATH CONSULTING HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med ATH CONSULTING HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-969522 eller genom brev på följande adress:
V. Höjdv. 6 B, 191 33, Sollentuna

Konsultverksamhet inom marknadsföring, administra- tion, inköps- och försäljningsområdena, uthyrning av fastigheter, fordon, kontorsutrustning och maskiner, utförande av kontorsarbeten, *forts*

Det finns olika personer som har en koppling med ATH CONSULTING HANDELSBOLAG och det är HEDIN, ANNETTE VIOLA MARIA som är född 1950 och har titeln Bolagsman, HEDIN, TOM CRISTER ARNE som är född 1950 och har titeln Bolagsman,