TRÄDGÅRDSMÄSTAR'N, TRÄDGÅRDSINGENJÖR PER-ÅKE JONSVED HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns TRÄDGÅRDSMÄSTAR'N, TRÄDGÅRDSINGENJÖR PER-ÅKE JONSVED HANDELSBOLAG. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Handelsbolag. TRÄDGÅRDSMÄSTAR'N, TRÄDGÅRDSINGENJÖR PER-ÅKE JONSVED HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

TRÄDGÅRDSMÄSTAR'N, TRÄDGÅRDSINGENJÖR PER-ÅKE JONSVED HANDELSBOLAG är ej momsregistretat och har organisationsnummer 916620-4249.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till TRÄDGÅRDSMÄSTAR'N, TRÄDGÅRDSINGENJÖR PER-ÅKE JONSVED HANDELSBOLAG på följande adress Nåsv. 26, 192 71, Sollentuna.

TRÄDGÅRDSMÄSTAR'N, TRÄDGÅRDSINGENJÖR PER-ÅKE JONSVED HANDELSBOLAG är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I TRÄDGÅRDSMÄSTAR'N, TRÄDGÅRDSINGENJÖR PER-ÅKE JONSVED HANDELSBOLAG så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konsultverksamhet, projektering, anläggning och skötsel inom trädgårdssektorn