KL Trading L&L Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Handelsbolag som heter KL Trading L&L Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar KL Trading L&L Handelsbolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

KL Trading L&L Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-09-19 så har KL Trading L&L Handelsbolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är KL Trading L&L Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med KL Trading L&L Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kuskv. 2, 191 62, Sollentuna. Vi ni istället prata med KL Trading L&L Handelsbolag så kan ni göra det på 08-969300.

Försäljning av motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar, vattenskoter, trädgårdsmaskiner, reservdelar och tillbehör. Service, verkstadsarbeten, svetsningsarbeten, reparation bilar och maskiner såsom alla typer av bensin eller dieseldrivna maskiner tex. grävmaskiner, skurmaskiner, gräsklippare mfl och uthyrning av dessa mas kiner samt personaluthryning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lemmetty, Jari Kristian som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Lemmetty, Susan Maria Carola som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

KL Trading L&L Handelsbolag har 916623-0806 som sitt organisationsnummer.